ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (F.A.Q)!

Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q)!

01. Γιατί σε λένε "Μάγο Dio "; Ποια είναι η ιστορία σου;
Ποιος είμαι? Είμαι ο Μάγος Dio ... κάποιοι ίσως με γνωρίζετε ήδη από άλλα παρτυ , ίσως με γνωρίζετε διαβάζοντας για έμενα στο ίντερνετ ίσως με γνωρίζετε βλέποντας κάποια από τα βιντεακια μου στο Youtube .
Κάποιοι μπορεί να είστε φανατικοί υποστηρικτές μου... Κάποιοι μπορεί απλά να έχετε ακούσει κάπου το όνομά μου... Όπως και να'χει, πιστεύω πως όλοι ομως θα θέλετε να γνωρίσετε την ιστορία μου.
Ήμουν μικρό παιδί όταν ο πατέρας μου ήρθε και μου έδωσε ένα σεντούκι που του το έδωσε ο δικός του πατέρας , ο πάππους μου δηλαδή
και άλλαξε η ζωή μου ! Η αιτία? ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΟ !! Βρήκα απίστευτα μαγικά κόλπα μέσα σε αυτό το σεντούκι .
Από κείνη τη μέρα, άρχισαν όλοι να με θεωρούν... "Μάγο ".
Κι έτσι ξεκινά η ιστορία μου ως Μάγος

Με λένε Dio γιατί όταν φεύγω λέω ΑνDio !!


02. Θα έρθεις μόνος σου στο πάρτυ μου;
Θα έρθω στο πάρτυ σου με το ΜΑΓΙΚΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ μου

03. Τι θα κάνουμε στο πάρτυ μου;
Το  σίγουρο είναι πως θα περάσουμε υπέροχα  ! Θα γνωρίσετε εμένα και το μαγικό σεντούκι μου , θα με δείτε να κάνω απίστευτα μαγικά κόλπα με εσένα βοηθό μου (άλλα και με τους φίλους που εσύ θα διαλέγεις) και θα παίξουμε όλοι μαζί, θα είμαι κοντά σου όταν σβήνεις τα κεράκια, θα βγάλουμε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες και θα μοιράσω σε όλους σας αυτόγραφα.
Το πιο σημαντικό όμως , είναι πως εσύ και οι φίλοι σου θα έχετε αποκτήσει έναν καλό φίλο: τον Μάγο Dio
Το πάρτυ είναι δικό σου! Γι' αυτό, σου προτείνω να καλέσεις όσους φίλους και φίλες θέλεις να βρίσκονται κοντά σου σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα για σένα.

04. Και αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να κάνουμε μαγικά ;
Αν υπάρχει όρεξη και διάθεση, τότε πάντα υπάρχει και χώρος για μαγικά κόλπα και τον Μάγο Dio !!!
Εάν κρίνω ότι για το καλό της παράστασης , πχ για να μην έχουμε οχλαγωγία μεγάλη ,  θα πρέπει να κάνουμε την παράσταση μου σε ξεχωριστό χώρο (σε άλλο δωμάτιο , η στο σαλόνι εμείς και η γονείς σε άλλο χώρο)  αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν οι φίλοι και οι γονείς σου.
Ο κύριος σκοπός της παρουσίας μου εκεί είναι να διασκεδάσω εσένα και τους φίλους σου  , ξέρω ότι πολλές φορές θέλουν και οι γονείς να με δουν αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Ας με καλέσουν και στα δικά τους γενέθλια εαν θέλουν , κάνω παραστάσεις και για ενήλικες !

05. Πότε ακριβώς θα έρθεις;
Συνήθως φτάνω στα πάρτυ 1 ώρα περίπου αφού ξεκινήσει γιατί  μόλις έρθω, θέλω να βρίσκονται ήδη κοντά σου όλοι οι φίλοι που έχεις καλέσει! Για το θέμα αυτό όμως, θα συνεννοηθώ και με τους γονείς σου όταν με καλέσουν για να μιλήσουμε για όλες τις μικρές λεπτομέρειες

06. Την ώρα της τούρτας όμως, θα είσαι κοντά μου;
Η ώρα της τούρτας είναι η πιο σημαντική στιγμή  και ο λόγος που γίνεται το πάρτυ σου , να σβήσεις τα κεράκια σου με όλους τους καλούς σου φίλους κοντά σου. Κι εγώ σίγουρα θα είμαι ένας από αυτούς !!!

07. Οι φίλοι μου όμως πώς θα σε θυμούνται;
Εάν εσύ το επιθυμείς, θα προσφέρω σε όλους αυτόγραφα και θα βγάλουμε πολλές φωτογραφίες όλοι μαζί  ! Έτσι όλοι οι φίλοι σου θα θυμούνται το "ΜΑΓΙΚΟ " πάρτυ σου με τον Μάγο Dio !

08. Θα μπορέσουμε να βγούμε φωτογραφία μαζί σου; Πότε;
Και βέβαια !  θα βγάλουμε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, τόσο κατά τη διάρκεια του πάρτυ, όσο και λίγο πριν φύγω.

09. Και αν κάποιοι φίλοι μου σε φοβηθούν και δεν θέλουν να πάρουν μέρος στην παράσταση σου;
Η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει συμβεί αυτό... Συνήθως τα παιδάκια χαίρονται όταν με βλέπουν και θέλουν να κάνουν μαγικά μαζί μου ,αλλά σε περίπτωση που κάποιος καλεσμένος σου με φοβηθεί, εκεί θα βοηθήσουν οι υπόλοιποι φίλοι σου με τον τρόπο τους.
Αν το παιδάκι συνεχίζει να φοβάται, τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά του που θα βρίσκεται εκεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα παιδάκια ηρεμούν και αισθάνονται ασφαλή όταν νιώθουν την παρουσία του γονιού δίπλα τους. Έτσι, θα προσαρμοστεί και θα συμμετέχει όπως όλα τα άλλα παιδάκια στα μαγικά μας κόλπα και τις δραστηριότητές μας!

10. Πόσο περίπου θα μείνεις στο πάρτι μαζί μας;
Θα μείνω στο πάρτυ σου 1 ώρα ! Αν βέβαια εσύ θέλεις μπορώ να μείνω περισσότερο, θα πρέπει να μου το ζητήσεις οι γονείς σου από πριν. Θα περάσουμε ώρες γεμάτες κωμικά μαγικά κόλπα , γέλιο και πολλή διασκέδαση !! Θα βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες,  θα χαρίσω σε όλους σας αυτόγραφα αλλά κάποια στιγμή δυστυχώς θα έχει φτάσει η στιγμή να φύγω !!
Είμαι σίγουρος όμως πως κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε , ίσως στο επόμενο σου πάρτυ γενεθλίων , ίσως σε κάποιο πάρτυ φίλου σου !!

11. ABOUT THE SHOW
Η παράσταση προσαρμόζεται για ηλικίες από 4 - 16 ετών, αγόρια & κορίτσια. ,η παράσταση είναι κωμική και όλες οι εκφράσεις και τα λογοπαίγνια του μάγου Dio έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και δεν έχουν πότε σκοπό να προσβάλουν η να υποτιμήσουν τα παιδιά που παίρνουν μέρος στην παράσταση , καλώντας τον μάγο Dio αποδέχεστε τα παραπάνω και δέχεστε ότι είστε ενημερωμένοι για τον κωμικό χαρακτήρα της παράστασης του