ΒΗΜΑ 1. ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ (BUY NOW) ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ !!ΒΗΜΑ 2. ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ

Credit or debit card ---->ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
Checkout with PayPal---->ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL


ΒΗΜΑ 3. ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ PC ΣΟΥ !!

H1N1 - Η συνωμοσία. Ποιοι θα επιβιώσουν;
Είναι ο ιός H1N1 μια συνωμοσία;
Είναι μέρος του νέου σχεδίου για μείωση του πληθυσμού στον κόσμο;
Οι φαρμακευτικές εταιρείες τον κατασκεύασαν για το κέρδος;
Ή μήπως είναι μια μαζική υστερία;


Ένα νέο καταπληκτικό ψυχολογικό πείραμα που θα το βρείτε αποκλειστικά μόνο σε μας.

Ένας απόλυτος διαχωρισμός των ζωντανών από τους νεκρούς με ένα απίστευτο διπλό φινάλε! το οποίο θα τρελαίνει όποιον το δει!!!!

FEATURES:

• Δεν χρειάζεται να ξέρεις δύσκολες κινήσεις,γίνετε πανεύκολα

• Οι φωτογραφίες είναι ελεγχόμενες και χρησιμοποιείτε τις δίκες σας !

• Μπορείτε να το ξανά ξεκινήσετε μέσα σε λίγα λεπτά!

• Αν θες να ξέρεις να κανείς ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ τότε αυτό είναι το κόλπο που πρέπει να έχεις !!!!!!

ΤΟ ΚΟΛΠΟ

Ο μάγος κάθεται απέναντι από τον θεατή με ένα πακέτο από φωτογραφίες και ένα σφραγισμένο φάκελο. Με το πακέτο των φωτογραφιών στα χεριά του ο μάγος ρωτάει τον θεατή , θέλω μια απάντηση σε ένα πολύ συχνό ερώτημα αυτόν των ημερών,

"ΕΧΕΤΕ κάνει το εμβόλιο για τον ιο H1N1;;"

Μετά την απάντηση, ο μάγος λέει ότι πρόκειται να του δώσω τις φωτογραφίες και αυτός πρέπει να δει μια μία της φωτογραφίες ,και εάν κρίνει ότι το πρόσωπο στην φωτογραφία έχει κάνει το για τον ιο εμβόλιο H1N1 , θα πρέπει να την βάλει την φωτογραφία στο πρώτο πακέτο στη δεξιά πλευρά μπροστά του, εάν κρίνει ότι το πρόσωπο στη φωτογραφία δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον ιό H1N1 , θα πρέπει να την βάλει την φωτογραφία σε ένα δεύτερο πακέτο στην αριστερή πλευρά μπροστά του.


Ο μάγος δίνει τις φωτογραφίες στο θεατή και ο θεατής αποφασίζει ποια φωτογραφία θα καταλήξει σε πιο πακέτο. Όταν έχουν επιλεγεί όλες οι φωτογραφίες στο που θέλει να είναι στο πρώτο ή στο δεύτερο πακέτο φωτογραφιών, ο μάγος εφιστά την προσοχή του θεατή στο όλο θέμα.

Κοιτώντας ο μάγος τις φωτογραφίες αρχίζει να μιλά για μια συνωμοσία και ζητεί την άποψη του θεατή κάνοντας του μια ερώτηση ,

"Είναι ο ιός H1N1 μια συνωμοσία; Είναι μέρος του νέου σχεδίου για μείωση του παγκοσμιου πληθυσμού ; Οι φαρμακευτικές εταιρείες τον κατασκεύασαν για το κέρδος; Ή είναι όλο αυτό μια μαζική υστερία; "


Ο μάγος εξηγεί ότι αυτό που έχουν κάνει μόλις ήταν να πάρουν μέρος σε ένα πείραμα. Ο θεατής καλείται να γυρίσει ανάποδα τις φωτογραφίες από το δεύτερο πακέτο και με αυτόν τον τρόπο βλέπει ότι σε κάθε φωτογραφία αναγράφετε στην πλάτη της το μήνυμα «ΝΕΚΡΟΣ» !

Ο θεατής γυρίζει ανάποδα τις φωτογραφίες του πρώτου πακέτου και πάνω βλέπει ότι όλες οι φωτογραφίες έχουν το μήνυμα "ΖΩΝΤΑΝΟΣ" τυπωμένο σε αυτές!

Μετά από αυτήν την πρώτη έκπληξη, ο θεατής ρωτά «πώς ήταν δυνατόν» στο οποίο ο μάγος του απάντηση: "Όπως σας είπα, ήταν ένα πείραμα. Πράγματι, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Πιστεύω ότι πρόκειται για μια συνωμοσία! Φαίνεται να είναι απλώς άλλο ένα μυστήριο γύρω από τον ιό H1N1 "και ζητά να« ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά "στο πίσω μέρος των φωτογραφιών που έχουν το μήνυμα" ΝΕΚΡΟΣ"στην πλάτη τους .

Ο θεατής παρατηρεί ότι δίπλα στη λέξη« ΝΕΚΡΟΣ»υπάρχει ένα ακόμα μήνυμα" H1N1 ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΓΙΝΕ .

Ο μάγος του άπαντα "αν όλα αυτά που ακούμε ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν αλήθεια οι άνθρωποι που ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ έπρεπε να είναι αυτοί που επέζησαν!!! ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ! ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!"

Based on a similar demonstration of psychic ability performed by Derren Brown and James Randi