Ο Διονύσης Γουλιμής ως Dio The Mentalist, Mystery & Paranormal Entertainer εδώ και μια δεκαετία παρουσιάζει σε παραστάσεις και στην Ελληνική τηλεόραση απίστευτα ψυχολογικά πειράματα Mentalism !!!  

Το σεμινάριο που παρουσιάζει ονομάζετε :

" Theater of the mind "  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MENTALISM 


Στό σεμινάριο με τίτλο " Theater of the mind "
Θα μάθετε να εκτελείτε με ακρίβεια όλα τα παρακάτω φαινόμενα

ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ: Ετοιμαστείτε να γίνετε γνώστες της δύναμης του μυαλού. Μάθετε πως μεταλλικά αντικείμενα μπορούν να υποκύψουν στη θέληση σας όπως π.χ. την μετακίνηση αντικειμένων χωρίς ποτέ να τα αγγίξουμε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Γνωρίζοντας το τι πρόκειται να συμβεί λίγο πριν αυτό συμβεί, σίγουρα εκπλήσσει και πολλές φορές τρομάζει τους γύρω μας. Μάθετε πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε γεγονότα που πρόκειται να λάβουν μέρος στο άμεσο μέλλον και αφήστε τους όλους να αναρωτιούνται.

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ: Οι Άνθρωποι όπως τα αντικείμενα περιβάλλονται από ένα εξωτερικό πέπλο που ονομάζεται Αύρα. Θα σας μάθουμε μεθόδους και τεχνικές που θα σας κάνουν ικανούς να διαβάζετε τις πληροφορίες που μας δίνει η αύρα τους, όπως είναι ή αναγνώριση αντικειμένων χωρίς να βρίσκονται στο οπτικό μας πεδίο, γεγονότα που έχουν συμβεί σε αντικείμενα κατά το παρελθόν τους και το βασικότερο, σε ποιο κάτοχο ανήκουν.

Στό σεμινάριο με τίτλο " Theater of the mind "
θα μάθετε επίσης τα μυστικά εφαρμοσμένων ψυχολογικών πειραμάτων

ΥΠΟΒΟΛΗ: Οι τεχνικές υποβολής είναι απαραίτητες και πολύ χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας στις μεταξύ μας σχέσεις. Μάθετε πώς να επηρεάζετε και να κατευθύνετε τις αποφάσεις και τα συναισθήματα των γύρω σας. Ετοιμαστείτε να πετύχετε ότι είχατε φανταστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γνωρίζοντας τα μυστικά ψυχολογικών πειραμάτων από τους διασημότερους mentalist.

ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΚΕΨΗΣ: Κάντε τους άλλους να νιώθουν ανοιχτό βιβλίο μπροστά σου. Μάθετε να διαβάζετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες αυτών που σας ενδιαφέρουν χρησιμοποιώντας εκπληκτικές ψυχολογικές μεθόδους. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα είσαστε ικανοί κοιτάζοντας μόνο τον άλλο στα μάτια να νιώθει γυμνός

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΕΨΗΣ / ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ: Το να καταφέρει κάποιος να μεταφέρει τις σκέψεις του χωρίς την εφαρμογή λεκτικής επικοινωνίας είναι αξιοσημείωτο φαινόμενο. Μάθετε τεχνικές νοερής κατεύθυνσης σκέψης και κάντε μεγάλες ομάδες ανθρώπων να λαμβάνουν με ακρίβεια τις εικόνες και τα γεγονότα της αρεσκείας σας.

------------------------------------------------------------------------------------

Εάν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με το mentalism και να εκπαιδευτείτε προσωπικά από τον  Dio στείλτε email στο dgoulimis@hotmail.com η καλέστε στο τηλέφωνο 2110108649. / 6909023981